Влаштували "виставу": Окупанти намагалися переконати МАГАТЕ, що снаряди ЗСУ розвертаються в повітрі, аби вдарити по ЗАЕС (відео)

Російські окупанти спробували переконати експертів МАГАТЕ у тому, що українські ракети розвертаються у повітрі, щоб бити по Запорізькій атомній електростанції. Так вони намагалися пояснити, чому снаряди прилітають не з підконтрольної ЗСУ території, передають Патріоти України.

Про це розповів журналіст Роман Цаплієнко. На підтвердження своїх слів він надав запис із території ЗАЕС. "Рашистська істота в Енергодарі переконує представників МАГАТЕ, що снаряди українських сил розвертаються в повітрі, аби вдарити по атомній станції", – коментує медійник.

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...

Семеро солдатів армії РФ відмовилися від виконання бойового завдання (аудіо)

вівторок, 7 травень 2024, 20:18

Семеро російських солдатів, які нині перебувають у селі Новоборове на Луганщині, відмовились від виконання бойового завдання. Про це стало відомо із перехопленої розмови, аудіозапис якої опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України, пере...