Влаштували засідку: Українські морпіхи знищили ворожу техніку та живу силу (фото)

На Донецькому напрямку морські піхотинці влаштували засідку, внаслідок чого знищили два БМП-2, один танк, 15 людей живої сили та взяли трьох полонених. Про це повідомляється на сторінці ВМС ЗС України у Facebook, передають Патріоти України.

На Херсонському напрямку українська артилерія підбила ворожий танк, який перебував у зоні відповідальності підрозділу, а бійці взяли двох полонених.

Також артилерійські підрозділи завдавали ударів по скупченню живої сили та техніці окупантів, вели контрбатарейну боротьбу. Втрати окупантів уточнюються. Майже всі полонені були примусово мобілізовані у так званій "ДНР".

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...