Влаштував бенкет: Саакашвілі зібрав Офіс простих рішень у себе вдома (фото)

Наразі в Офісі працює 17 людей.

Голова виконавчого комітету Нацради реформ Михайло Саакашвілі вже сформував свою команду для Офісу простих рішень. Наразі в ньому працює 17 людей. І щоб новоспечений колектив скоріше згуртувався, колишній президент Грузії зібрав їх у себе вдома за святковим столом, повідомляють Патріоти України.

«Пригощаю вдома нову команду Нацради реформ», - написав Саакашвілі у «Фейсбуці» та опублікував фото команди.

Він додав, що це є «відмінне поєднання досвіду і молодіжного ідеалізму». «Сподіваюся, результати роботи будуть наочними й дуже швидкими», - додав Саакашвілі.

Зазначимо, як йдеться у матеріалі «Бабеля», серед 17 людей в новоспеченій структурі працюють сам Саакашвілі і його заступник Олександр Ольшанський. Також в Офісі уже представили виконавчого директора Марію Барабаш. Вона є співзасновником «Спілки українських підприємців» та інвестиційної компанії A7 Capital.

Куратором міжнародних відносин і судової реформи буде Поліна Чиж. Вона є фахівцем з питань кримінальної юстиції, а також свого часу працювала у Національному антикорупційному бюро та Офісі генпрокурора. За зв’язки з бізнесом в Офісі простих рішень відповідатиме Юрій Мироненко. Наразі він займається організаційними питаннями.

Працюють у команді Саакашвілі і два аналітики — Юрій Федчишин та Володимир Ланда. Перший був раніше радником прем’єра Володимира Гройсмана, а другий працює заступником головного редактора «Forbes Україна». Також Ланда балотувався у списку партії Саакашвілі «Рух нових сил» на попередніх парламентських виборах. Сам же він свою регулярну роботу в Офісі простих рішень спростовує: «Я б не назвав це системною допомогою».

Ще у Офісі простих рішень працюють чотири юристи, дві людини відповідають за операційну діяльність, дві — за зв’язки зі ЗМІ та по одній — за найм персоналу та цифрові технології. У майбутньому штат там планують розширювати, зокрема є вакансії юристів, бухгалтера та оператора. До слова, днями Саакашвілі на зустрічі з представниками бізнесу послав «під три чорти» тих, хто зажадав від нього швидких результатів на новій посаді.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...