Влаштував дебош у ресторані та вдарив поліцейського: Позашлюбного сина Жириновського затримали за хуліганство

Олега Ейдельштейна, позашлюбного сина одіозного російського політика (нині покійного) Володимира Жириновського, затримали за хуліганство, інформують Патріоти України.

Як повідомляє російське пропагандистське агентство "РИА Новости", Ейдельштейн нібито влаштував дебош в одному з грузинських ресторанів Москви. На місце викликали поліцію, Ейдельштейн про доставили у відділ. Тут він вдарив поліцейського. У четвер суд заарештував чоловіка на 15 діб, кваліфікувавши його дії як дрібне хуліганство.

Олег Ейдельштейн-Газдаров - хто це

Олег Ейдельштейн-Газдаров – 36-річний російський політик і позашлюбний син Володимира Жириновського, нині покійного лідера російської партії "ЛДРП". Його мати – уродженка Осетії Жанна Газдарова. Спочатку Олег був записаний під прізвищем матері, а потім взяв прізвище діда по батьківській лінії Вольфа Ейдельштейна.

Олег пішов слідами батька і почав будувати політичну кар'єру. Закінчив Московський державний відкритий університет та Дипломатичну академію МЗС Росії. У 2017-му став радником у Смоленській обласній адміністрації, балотувався до північноосетинського парламенту, будучи у складі регіонального відділення партії батька "ЛДПР". Тоді Жириновський публічно оголосив, що в партійних рядах перебуває його син.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...