Влаштував "інспекцію будівництва" у окупованому місті: У Маріуполі засвітився заступник Шойгу (відео)

Росія продовжує робити вигляд, що займається "відбудовою" захоплених її військами міст України. Заради пропагандистської картинки для росТБ днями в Маріуполь прибула "інспекція" від глави російського міноборони Сергія Шойгу. Про це повідомив український радник мера міста, політик та активіст Петро Андрющенко. В своєму Telegram-каналі він опублікував фрагмент відео із візиту російського чиновника, передають Патріоти України.

Йдеться про заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова. Він приїхав в тимчасово окупований Маріуполь нібито з "інспекцією" будівництва фортифікацій житлових кварталів. В ролику пропагандисти показали лише частину якогось будмайданчика і кортеж російського чиновника біля нього. Тоді зруйнована окупантами інфраструктура в кадр не потрапила. "Знаємо, що лишилося за кадром пропаганди (і про аеропорт, і про порт, і про окопи в напряму Мангуш – Нікольське)", – наголосив Андрющенко.

Водночас він іронічно висловив вдячність пропагандистам за те, що показали подробиці кортежу Іванова й вертоліт, на якому той прибув. "Бо наш спротив все гадав – чи то з Донецька на авто приїхав? Але тепер точно розуміємо, де мраZоту перехопити. Відплата вже поруч", – додав український чиновник.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...