Власний вигляд її хвилює більше: Лоліта похвалилася новою зачіскою, поки в Україні вбивають людей

Співачка Лоліта, яка вже багато років живе і працює в Росії, ніяк не коментує війну в рідній Україні. Вона більше переживає через санкції і свій зовнішній вигляд, зазначають Патріоти України.

Так, поки в Україні російська армія мародерствує, руйнує нашу інфраструктуру, вбиває мирних жителів, гвалтує жінок і дітей, Лоліта вирішила підстригтися.

"Сьогодні Льоша зістриг наслідки ковіда, стресів останнього часу. Роби, що повинно, і здійсниться те, що судилося. Геніально сформульовано давньоримським імператором", - сказала співачка.

Зазначимо, з 24 лютого Лоліта мовчить про війну в Україні. Лише одного разу вона подякувала українцям, які допомогли її рідним перебратися з гарячої точки в більш безпечне місце. При цьому співачка не сказала, що саме "фюрер" Путін напав на Україну.


Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...