Власниця - українка, яка виступає за "дружбу народів": У Берліні працює кафе "Росія" (фото)

У Берліні досі працює кафе "Росія". Його власниця – українка – заявила, що їй не соромно й змінювати назву закладу вона не збирається. Обурливими кадрами у мережі поділилася українка Поліна, яка наразі перебуває у німецькій столиці, повідомляють Патріоти України.

Побачивши кафе "Росія", дівчина була шокована таким цинізмом й вирішила поговорити з власницею. Водночас у відповідь господиня закладу заявила, що "Росія" – брендова назва. Навіть попри звірства росіян в Україні, змінювати її не планують.

Власниця закладу додала, що вона підтримує "дружбу народів". Ба більше, за її словами, ще декілька місяців тому "Росія була нормальною країною". Вочевидь про окупацію Криму та 8 років війни на Донбасі жінка не чула.

Поліна намагалася донести до власниці кафе, що відбувається в Україні та світі. Вона розповіла про звірства російських військових, які ґвалтують та вбивають українців. Водночас у відповідь чула лише маячню про "трендову назву" та "дружбу народів".

Авторці відео погрожують розправою

Свою розмову з власницею "Росії" Поліна зняла на відео. Згодом дівчина опублікувала його у тіктоці. Вже за лічені години у коментарях та приватних повідомленнях у соцмережах її атакували знавіснілі росіяни. Неадеквати погрожували дівчині розправою та "заявами".

Росіяни не можуть пережити, що весь цивілізований світ підтримує Україну. Тому розмріялися у коментарях, що "більшість країн – за них".

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...