"Влетіли" на 210 тисяч доларів! Facebook видалив понад 100 акаунтів, пов'язаних зі "Cлугою народу"

Соціальна мережа Facebook видалила 105 облікових записів, 24 сторінки і п'ять профілів, пов'язаних з політичною партією "Слуга народу". Про це йдеться у звіті Facebook за квітень, передають Патріоти України.

На рекламу даних сторінок витратили близько 210 тисяч доларів. Відомо, що акаунти видалили за порушення політики Facebook щодо скоординованої неаутентичної поведінки.

"Хоча люди, які стоять за цією діяльністю, намагалися приховати свою особистість і координацію дій, наше розслідування виявило зв'язок з особами, пов'язаними з політичною партією "Слуга народу" в Україні", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що люди, які стоять за цим, писали російською і українською мовами про корупцію, політику, автомобілі, публікували сатиричний контент про COVID-19, писали слова на підтримку "Слуги народу" і критикували опозиційні партії і політиків, зокрема колишнього президента України Петра Порошенка і мера Києва Віталія Кличка.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...