Вломилися спозаранку, перелякали дітей та жінок: ДБР прийшло до екс-міністра Омеляна

Колишній міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що Державне бюро розслідувань вранці у п'ятницю проводить обшук в його будинку. Слідчі дії, за документами на обшук, стосуються не його та родини, зазначають Патріоти України.

«6:30 ранку. Усі сплять, діти, дружина, мама. Вривається ДБР з обшуком. Начебто рішення суду щодо колишніх власників будинку, де ми зараз мешкаємо», – написав Омелян у Facebook.

Державне бюро розслідувань наразі не коментувало заяву Омеляна.

Відомий економіст та блогер Karl Волох так прокоментував цю подію: "Наскільки я розумію, наш дорогий президент Володимир Олександрович Зеленський, як і багато хто з нас, вважає несправедливим, що його тезка тимчасово опинився поза великою політикою і в такій своєрідній манері наполягає на його (Омеляна) туди поверненні. Поки що не зрозуміло, де саме найвидатніший потерпілий бачить нашого Володю - просто депутатом Верховної Ради чи, до прикладу, мером великого міста?
Але ми розберемося і обов‘язково все зробимо, дорогий Володимире Олександровичу.
І з тобою теж. Навіть не сумнівайся".

Політолог Pavlo Nuss так прокоментував ситуацію: "В 6:30 утра, в доме, где проживает Volodymyr Omelyan, начались обыски ГБР. В это время в доме спали сам Омелян, жена, дети и его мать. Если вы критикуете власть и к вам ещё не пришло с обыском ГБР, не расслабляйтесь - обязательно придут.

Вся антикоррупционная инфраструктура и правоохранительные структуры Зеленским и его ближайшим окружением трансформирована в государственные карательные органы, финансируемые за счёт налогоплательщиков. Их задача - запугать и уничтожить политическую критику действий антиукраинской власти.
Если этот хаос не остановить, придут за всеми, кто умеет говорить правду и имеет для этого возможности. Остальных запугают через СМИ.
Зеленский уже получает прямые намеки от влиятельных европейских лидеров, с призывом прекратить политическое преследование оппонентов, но, как мы знаем, у Зеленского не все в порядке со слухом, поэтому к санкциям сталось совсем немного. А они неизбежны, как и неизбежно массовое сопротивление этому беспределу. Неизбежно. Увы".

Інші коментарі, зокрема під постом самого Володимира Омеляна більш категоричні:

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...