Влучили по готелю в центрі міста: Росіяни обстріляли Харків (фото, відео)

У суботу, 30 грудня, у Харкові пролунало щонайменше шість вибухів. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України.

Командування Повітряних сил ЗСУ попередило про застосування ворогом балістичного озброєння. Про вибухи ввечері також повідомив мер Ігор Терехов. "У Харкові серія вибухів. Мінімум пʼять", - написав він.

Жителів Харкова та області закликав перебувати в укриттях начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. "До уваги жителів Харкова та області: перебувайте в укриттях. Окупанти завдають ударів!", - звернувся Синєгубов.

Повітряні сили ЗСУ попередили Полтавську, Харківську, Сумську, Дніпропетровську і Черкаську області про загрозу застосування ворогом балістичного озброєння. "Ворожі БпЛА рухаються через Сумську область у напрямку Чернігівщини", - також попередили військові.

Тим часом російські ЗМІ заявили, що жителі Бєлгорода РФ "чують гучні звуки" і повідомили про обстріл російськими військами території України.

Пізніше Терехов повідомив про приліт у житловий будинок в центрі міста. "Серйозні руйнування, пожежа. Інформація про постраждалих уточнюється. Є ще руйнування цивільної інфраструктури", - сказав він.

Щонайменше чотири людини отримали поранення внаслідок ударів по Харкову, повідомила поліція.


Путін в істериці рубатиме голови своїм генералам? - Буданов розповів про карколомні зміни у військовому керівництві росії у найближчі місяці

неділя, 8 вересень 2024, 7:44

У Росії у найближчі місяці мають відбутися зміни у силових структурах. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі Радіо Хартія, передають Патріоти України. За його словами, уже не довго зали...

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...