Влучили три ракети: Росія завдала удару по Прилуках на Чернігівщині

Російські окупанти завдали ракетного удару по місту Прилуки, що у Чернігівській області. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передають Патріоти України.

"Щойно стало відомо, що ворог завдав ракетного удару по Прилуках. Зафіксовано "прильоти" 3 ракет. Інформація щодо руйнувань уточнюється", - написав він та закликав не вказувати місця "прильотів". Водночас влучання трьох ворожих ракет 13 червня о 13:15 у Прилуках підтвердили і в ОК "Північ".

Варто зазначити, що перед цим у багатьох областях України лунала повітряна тривога, а телеграм-канали повідомляли про виліт ракет з території РФ. Після цього з'явилася інформація про вибухи у Чернігівській області.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 110-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...