Влучили у будинки мирних жителів: Окупанти завдали ракетного удару по Краматорську

Російські окупанти завдали ракетного удару по Краматорську. Зруйновані приватні житлові будинки у селищі Біленьке. За попередньою інформацією, жертв унаслідок удару немає. Про це повідомив міський голова Краматорська Олександр Гончаренко, передають Патріоти України.

"Ракетний удар по Краматорську. Серйозні руйнування домівок у приватному секторі селища Біленьке. За попередньою інформацією без жертв. На місці працюють спеціалісти вибухотехнічних служб, пожежники та рятувальники", - повідомив мер міста.

Гончаренко також опублікував світлину, на якій видно наслідки удару. На фото - догорають залишки того, що ще нещодавно було чиєюсь домівкою.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...