Влучили у пологове відділення: Росіяни обстріляли лікарню в Херсоні (фото)

У вівторок, 27 грудня 2022 року, російські окупаційні війська вчергове обстріляли Херсон. Під час атаки загарбники поцілили в будівлю Херсонської міської лікарні лікарні ім. Тропіних, інформують Патріоти України.

Як повідомив херсонський журналіст Костянтин Риженко, рашисти поцілили в пологове відділення лікарні. На фото видно, що будівля лікарні серйозно пошкоджено. В приміщенні вибило вікна. Також видно руйнування даху та стін.

В Офісі президента зазначили, що сьогодні там народилися двоє дітей. Лікарі встигли завершити кесарів розтин перед атакою росіян. Наразі в відділенні перебуває 5 жінок після пологів. Глава Офісу президента Андрій Єрмак додав, що, на щастя, минулося без постраждалих.


"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...