"Вміло викликала різні емоції": Допис студента про те, якою була Фаріон, зібрав десятки тисяч вподобайок

Ірина Фаріон була світлою, веселою та елегантною фахівчинею. Вона не боялася говорити те, що вважала за потрібне, і пропагувала власним прикладом боротьбу за все українське. Про це написав студент професорки, перший заступник начальника Самбірської районної військової адміністрації Павло Грабський у фейсбуці, передають Патріоти України.

Колишній студент пригадав, як Ірина Фаріон приймала в нього іспит з української мови у Національному університеті «Львівська політехніка» у 2010 році.

«– Так, Грабський у вас багато прогулів, де вас носило? Звідки ви родом?

– Старосамбірський район.

– О, і я звідти.

– Ірино Дмитрівно, всі талановиті люди з Старосамбірського району;))

Ірина Фаріон поглянула спідлоба, легко хіхікнула у притаманній своїй манері і запитала:

– Добре, Грабський, яка ваша улюблена цитата Шевченка?

– «Справжня боротьба починається лише тоді, коли закінчуються усі сили»!, – відповів я на автоматі, бо чітко запамʼятав цю фразу, яку Ірина Дмитрівна постійно повторювала нам, юним студентам!

– Ідіть з-перед моїх очей, 5!;)», – пригадав Павло Грабський.

Він розповів, що Ірина Фаріон назавжди запамʼяталася йому світлою, веселою та елегантною фахівчине

«Людина, яка не боялася говорити те, що вважала за потрібне. Яка пропагувала власним прикладом боротьбу за все українське! Інколи виходило навіть контраверсійно. Вміло викликала різні емоції, але точно нікого не залишила байдужим», – наголосив студент професорки.

Нагадаємо, що у Львові оголошено підозру в умисному вбивстві Ірини Фаріон 18-річному дніпрянину, якого затримали 25 липня. Суд щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон відбудеться о 16:00.

"Мене не так війна вбиває, а вбиває такий тотальний дебілізм": Начштабу "Азову" Кротевич пояснив, чому не вдався контрнаступ ЗСУ 2023 року

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:45

Начальник штабу бригади НГУ "Азов" Богдан Кротевич ("Тавр") пояснив, чому вважає невдалим контрнаступ ЗСУ 2023 року. Про це йшлося в його інтерв'ю "Українській правді", передають Патріоти України. "На п'ять ліній оборони наступати – це дебілізм. Це те...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:29

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...