ВМС РФ перекинули до чорноморського узбережжя України ще одну субмарину

Підводний човен проекта 877 Палтус

У північно-західній частині Чорного моря корабельне угруповання армії РФ додатково посилено підводним човном. Про це йдеться у зведенні оперативного командування "Південь", оприлюдненому в ніч на понеділок, 4 липня, за підсумками 130-го дня війни, передають Патріоти України.

"Напоготові 28 ракет типу Калібр. 2 ВДК (великі десантні кораблі - ред.) нагадують про присутність у ворожих планах десантної операції", - зазначили захисники.
Командування закликає жителів України не нехтувати правилами дій під час повітряних тривог і не висвітлювати дії сил оборони на власний розсуд - без дозволу військового керівництва. Як повідомлялося, 30 червня із Севастополя в море було виведено п'ять підводних човнів із семи, що є у складі Чорноморського флоту Росії.

Ймовірно, разом із F-16: Колм України може отримати нові системи Patriot

субота, 4 травень 2024, 11:56

Близько 70 українських військовослужбовців вирушили до Німеччини, щоб пройти півторамісячний курс навчання на зенітних ракетних комплексах Patriot. Очікується, що ці системи ППО прибудуть на поле бою в Україну вже наприкінці червня. На Заході прогнозую...

Атаки на Україну посиляться? Китай будує у РФ завод із виробництва дронів

субота, 4 травень 2024, 11:49

У Краснодарі планують випускати безпілотники JT40, які здатні нести 60 кг корисного навантаження і вести спостереження за об'єктами, передають Патріоти України. Як пише видання CNews, компанія Jitian lntelligent Equipment (Китай) має намір побудувати ...