ВМСУ посилились модернізованими "Мі-8"

Бригада морської авіації ВМС України отримала чергову партію модернізованих вертольотів”Мі-8″, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу командування ВМС ЗСУ.

Отримані вертольоти оснащені новими модернізованими двигунами, системою глобального позиціонування і радіозв’язку і системою вібротушення. Кабіни підготовлені для роботи льотчиків в приладах нічного бачення.

Нова техніка має широкий функціонал застосування і здатна виконувати різні завдання: пошукові та рятувальні дії, транспортування і висадку десанту морської піхоти, вантажоперевезення, санітарну евакуацію. Також вертольоти виконують завдання з вогневої підтримки: бомбометання, пуску некерованих ракет і мінування з повітря.

Крім цього було зазначено, що морська авіаційна бригада національного флоту періодично поповнюється не тільки технікою, а й випускниками відповідного навчального закладу Повітряних сил ЗСУ.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...