ВМСУ зростають: В Одесі спустили на воду доставлені з США патрульні кораблі типу Island

В Одесі спустили на воду патрульні катери типу Island “Фастів” та “Суми”, які прибули зі США для посилення Військово-морських сил України, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання “Думская”

Так, сьогодні, 25 листопада, українські патрульні катери типу Island, “Фастів” та “Суми” зняли з вантажного корабля Ocean Grand, який доставив їх до порту Одеси.

Зазначається, що першим о 13 годині, спустили на воду катер “Суми” (бортовий номер Р192). Через годину буксир “Сфінкс” відтягнув його у Практичну гавань до бази “Південь” Військово-морських сил України. Трохи згодом на воду спустили другий патрульний катер “Фастів” (Р193).

Спуску катерів передувала тривала підготовка, напередодні вдень монтажники відкріпили обидва судна від транспортувальних ложементів, розташованих на верхній палубі вантажного судна.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...