Вмивається кров'ю та їсть сире м'ясо: Син міністра в російській Чувашії хотів розстріляти однокласників

У Росії, в Чебоксарах, правоохоронці зацікавилися сином міністерки цифрового розвитку Чувашії. Йдеться про Крістіну Майніну. Її чадо обіцяло влаштувати самосуд над своїми однокласниками. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

За словами учнів елітної гімназії №5 та їхніх батьків, 16-річний підліток Роберт розмістив у Telegram-каналі освітнього закладу пости із кривавими сценами. Він виклав відео, на яких вмивається кров'ю та їсть сире м'ясо. При цьому погрожує розстріляти однокласників у визначений день – п'ятницю, 25 листопада.

Після публікації таких повідомлень у його квартиру налетіли силовики. Під час обшуків вони вилучили кухоль зі свастикою, столові прилади з нацистською символікою та книгу "Буде лагідний вождь".

Зброї у хлопця не знайшли. Наразі правоохоронці проводять за цим фактом перевірку. За її підсумками буде розв'язано питання про порушення кримінальної справи щодо школяра.

Батьки вже забороняють дітям ходити на заняття через небезпечного учня, а у закладі освіти всіма способами намагаються зам'яти справу.

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...