Внаслідок ракетного обстрілу окупантів: Без води залишились декілька районів Кривого Рогу

Російські окупанти під час обстрілу Кривого Рогу на Дніпропетровщині пошкодили об’єкт гідравлічної інфраструктури. Окупанти під час обстрілу Кривого Рогу 14 вересня влучили в об’єкт гідравлічної інфраструктури. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав глава Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, передають Патріоти України.

“Криворіжці, будь ласка дотримуємося спокою. Ситуація контролюється. Ці кончені тварі завдали удару по одному з об'єктів гідравлічної інфраструктури міста. Ми розуміємо, що робити. Подача води на населення вже почалася, якщо до вас вода не дійшла, то дійде найближчим часом. Більш детально писати не можу - читають орки”, - наголосив Олександр Вілкул.

Зазначимо, що, за даними обласної військової адміністрації, росіяни випустили по Кривому Рогу вісім ракет Х-22 з літаків стратегічної авіації. Зараз в місті кілька районів залишаються без води.

Також окупанти поцілили в об’єкт транспортної інфраструктури. Постраждалих внаслідок атаки немає.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...