Внаслідок ракетного обстрілу Сарн з території Білорусі пошкоджено 30 будинків

Під час повітряної тривоги по об'єкту військової інфраструктури в Рівненській області було завдано чотирьох ракетних ударів.

Увечері в неділю, 28 серпня, російські війська атакували з території Білорусі місто Сарни Рівненської області. Попередньо, обійшлося без жертв, повідомив голова регіону Віталій Коваль, передають Патріоти України.

За його даними, під час повітряної тривоги по об'єкту військової інфраструктури було завдано чотирьох ракетних ударів. При цьому ударною хвилею пошкоджено близько 30 житлових будинків у Сарнах та приміщення центральної районної лікарні. Ведуться роботи з відновлення електропостачання на території медустанови.

Як зазначено, правоохоронці обстежать пошкоджені будинки. Влада обіцяє постраждалим фінансову допомогу. За даними ЗМІ, п'ять російських винищувачів запустили по Рівненщині шість ракет, дві з них перехопила ППО.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...