Внаслідок удару ЗСУ по складу в Новій Каховці на місці загинуло 93 окупанта, ще сотня у важкому стані

ЗСУ методично знищують російські склади з боєприпасами

Внаслідок обстрілу складу боєприпасів у тимчасово окупованій російськими військами Новій Каховці Херсонської області знищено 93 солдатів ворожої армії. Про це в суботу, 9 липня, повідомив у своєму Telegram-каналі журналіст Андрій Цаплієнко. За його словами, склад був розташований у районі гідроелектростанції, передають Патріоти України.

Загалом жертвами атаки українських захисників стали близько 340 окупантів - 93 загиблих, ще 176 загарбників зазнали поранень, близько 100 з них перебувають у важкому стані. Як зазначено, 30 потерпілим вижити, імовірно, не вдасться.
Військкор поінформував, що сімох "важливих" поранених вивезли на територію Кримського півострова. Проте, за словами лікарів, їхні шанси вижити невеликі. "На машинобудівний завод заїхало 2 урали. Водії у протигазах, сморід від них стояв сильний. Завезли вбитих, хочуть запустити піч у ливарному цеху, щоб їх спалити", - цитує Цаплієнко своє джерело.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...