"Внешнее управление, говоришь?": ​Клімкін розсміявся ОПЗЖисту Киві в обличчя з його "страшилками" з московської методички (відео)

Екс-глава МЗС України Павло Клімкін розсміявся у відповідь на заяву депутата ОТЗЖ Іллі Ківи про "зовнішньому управлінні". Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін в ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" відповів на звинувачення, які на його адресу озвучив депутат проросійської партії "ОТЗЖ" Ілля Кива, зазначають Патріоти України.

Енергійний "птинец гнезда Авакова" в ток-шоу заявив про нібито "внешнее управление" Сполученими Штатами України і, серед інших, звинуватив в цьому Клімкіна. "Це майже комплімент", - відповів на це екс-міністр зі сміхом.
Дипломат запевнив, що заяви депутата з проросійської колонни Медведчука не відповідають дійсності. "Ніякого зовнішнього управління в країні, звичайно, немає. У іншому випадку, не було б такого бардака. Але і внутрішнього (управління - ред.) Немає. Ось тому і бардак", - сказав Клімкін.

При цьому ексміністр порадив експоліцейському та експатріоту вийти на вулицю і запитати українців ,чи заважає їм надумане "зовнішнє управління з США" ,чи може вони навіть "за", при тому бардаку, що коється. Аби це не було зовнішнє управління московської недонаддержави-бензоколонки, котре коштувало Україні лише в 20 столітті десятків мільйонів знищених і замордованих.

Екс-глава МЗС нагадав про ту величезну допомогу, яку Вашингтон надав Україні в боротьбі з російською агресією. Саме через це моменту, вважає він, ОПЗЖ і влаштувала скандальну акцію під посольством США в Україні.
"Ця постановка про те, щоб перебити можливу спільну історію успіху з новою адміністрацією Байдена", - підкреслив Клімкін.
Примітно, що ця заява сильно схвилювала Киву, той аж підстрибнув. Екс-міністр запевнив, що в України є всі шанси побудувати міцні союзницькі сили з Америкою при новому президенті Байдені. А Москві і її шанувальникам в Україні це дуже не подобається. Почалися спроби "вбити" навіть таку можливість.
"Все одно не вдасться. Можете ходити в масці Сороса під посольством - йому це абсолютно по барабану, американцям по барабану. Та взагалі, всім по барабану!" - звернувся Клімкін до Ківі.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...