Вночі Київ атакували десятки "Шахедів". Уламки дронів упали в кількох районах столиці

У Києві падали уламки російських дронів

Вночі проти 10 вересня російські терористи знову атакували Київ ударними дронами. За попередніми даними, це були баражуючі боєприпаси типу Shahed. Їх випустили по столиці кількома групами. Про це у Telegram повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, українським силам протиповітряної оборони вдалося знищити понад два десятки ворожих БпЛА.

Однак, уламки дронів упали в кількох районах столиці.

У Києві уламки ворожих дронів пошкодили автомобілі
"В Шевченківському вони пошкодили квартиру в багатоповерхівці. Але більшість уламків впали на відкриту, незабудована територію. Пошкоджені автомобілі, тролейбусні лінії електропередач, дорожнє покриття. На цей момент відомо про одного постраждалого, без загрози життю. Дані оперативного зведення уточнюються", ‒ зазначив Попко.

За інформацією міського голови Києва Віталія Кличка, окрім Шевченківського, падіння уламків ворожих дронів зафіксовано також у Святошинському, Подільському та Солом'янському районах столиці.

"У Подільському районі один постраждалий. Гостра реакція на стрес. Медики надають допомогу на місці", ‒ зазначив Кличко.

Україна готується до ймовірних російських ударів по енергетичний інфраструктурі восени та взимку. Мінімізувати шкоду від ворожих атак можуть новітніші комплекси протиповітряної оборони.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...