Водій вбитий, пасажирку поранено: У Херсоні розстріляли авто, яке належить соратнику ексмера (відео)

У неділю, 20 березня, у місті Херсоні розстріляли автомобіль соратника колишнього міського голови Володимира Сальдо Павла Слободчикова. За попередніми даними, водій транспортного засобу загинув. При цьому невідомо, хто саме був за кермом розстріляного Mercedes. Про це у Facebook повідомив херсонський політик Віталій Богданов, передають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався біля будинку Володимира Сальдо. Також Богданов пише, що окрім убитого водія у машині поранили жінку пасажира. "Прокинулися ми від диких пострілів о 8-й ранку. Біля Сальдо розстріляли Mercedes і поїхали. Варто Mercedes, шибки немає, вбили когось і поїхали", – говорить на відео чоловік.

За інформацією видання "Преступности.НЕТ", у 2020 році Павло Слободчиков балотувався до Херсонської міськради від "Блоку Володимира Сальдо". Він є директором двох та власником трьох компаній та громадської організації.

"Володимир Сальдо після захоплення міста окупантами був помічений на акції на підтримку російського вторгнення, організованої колаборантом Кирилом Стремоусовим, а також на "нараді", на якій обговорювалася співпраця з російською федерацією, в тому числі "Комітету порятунку за мир і порядок" намагається легітимізувати владу у місті та області. У результаті Стремоусову заочно повідомили про підозру за створення псевдооргану влади", – пише видання.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...