Водій загинув на місці: В Ірпені на міні підірвався вантажний автомобіль

В Ірпені у мікрорайоні Стоянка стався нещасний випадок. На міні підірвався вантажний автомобіль. Про це повідомив мер міста Олександр Маркушин, передають Патріоти України.

"Водій загинув. Особу загиблого, звідки і куди він їхав зараз встановлюємо. Я вас дуже прошу, не поспішайте потрапити в Ірпінь! Є місця, які ще не встигли відпрацювати сапери. Життя - дорожче за все! Бережіть себе", - наголосив Маркушин.

До слова, розмінування всієї деокупованої території Київської області може зайняти близько року. Основні заходи щодо населених пунктів і доріг Київська ОВА планує закінчити до кінця травня. "По решті території термін великий – можливо, до року. Тому що це 743 тисячі км, де передбачається можливість небезпечних об’єктів. На даний момент ми розмінували близько 1200 га", — повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Новий поворот: Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

середа, 8 травень 2024, 9:59

Олігарху Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. Дослівно: "За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора відомому бізнесмену, підозрюваному в легалізації майна, от...