"Военные десятками выбегали из леса, страх в глазах был": Житель Ачинська розповів про вибухи (відео)

Дитина, яку чоловік вивіз з небезпечного району, не говорила від переляку.

Вибухи в Ачинську. Фото: соцмережі.

Житель Ачинська Михайло вивіз близько 30 осіб із зони вибухів. Чоловік почув різкий звук під час роботи і відправився перевірити, що трапилося. Зрозумівши серйозність ситуації, сів у машину і поїхав в селище Кам'янку. За словами очевидця, він з колегами близько 17:00 почули кілька ударів, сила яких з кожним вибухом наростала, передають Патріоти України.

"У нас почав падати чай з полиць ... була велика кількість пожежних машин, люди панікували, вибігали на трасу, але це був тільки початок ... військові просто біжать. Панікою це назвати не можна, але страх в очах був. Відкрив вантажний відсік, не знаю, скільки людей влізло, але скільки влізло, ми забрали", - описує Михайло.

Дитина, яку чоловік вивіз з небезпечного району, не говорила від переляку. Бабуся дівчинки розповіла, що в момент НП вони з онукою були в городі, від страшних розривів дитина замкнулася в собі. "Два рази вивіз військових, потім ще один фургон цивільних. Люди вибігали з лісу, намагалися врятуватися з дітьми на руках", - говорить очевидець.

До ранку 6 серпня детонація припинилася, проте в селищах все всіяне осколками снарядів і боєприпасами. Місцевих жителів просять нічого не торкатися - є небезпека вибуху. Влада каже, що одна людина вважається безвісти зниклою. У той же час ЗМІ дізналися, що в епіцентрі вибуху могли перебувати четверо військових, про долю яких нічого невідомо.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...