Вогняний стовп бачили здалеку: На російському "Газпромі" прогримів потужний вибух (фото, відео)

В Росії на заводі, який належить "Газпрому", прогримів потужний вибух, після чого почалася пожежа. Інцидент стався у ніч на 8 жовтня. Про пожежу повідомляє російське агентство "Інтерфакс", передають Патріоти України.

Так, 8 жовтня о 01:50 на Амурському газопереробному заводі трапився вибух. Згодом почалася пожежа. Завод належить "Газпрому". За повідомленням видання, вибух стався через розгерметизацію обладнання. Ніхто не постраждав, проте інформація може оновитися.

Розгерметизація сталася на другій технологічній лінії. Внаслідок цього стався викид та загоряння газу. Пожежу вже локалізували. Свідки інциденти знімали вогняний стовп, який виник після вибуху, на відео. На заводі вмикали сирену тривоги.

Завод "Газпрому" зупинив роботу. На місце вибуху приїхали пожежники, рятівники та аварійні служби. Також експерти мають встановити розмір шкоди та особи тих людей, які можуть бути причетними до інциденту. Місцева прокуратура вже повідомила про перевірки на дотримання законів про пожежну безпеку.

На відео можна почути коментарі працівників заводу. Ніхто не панікує, не біжить від вогню - росіянам було цікаво дивитися на вогняний стовп.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...