Воїни з 30-ї бригади знищили кілька танків і БТР окупантів зі "Стугни-П" (відео)

Бійці з 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького знищили кілька танків і БТР окупантів. Удари наносилися з протитанкового зенітно-ракетного комплексу "Стугна-П" українського виробництва. Відео з обстрілом ворожої техніки опублікував прес-центр 30 бригади на своїй офіційній сторінці на Facebook, передають Патріоти України.

Танки і БТР противника знаходилися на пагорбі, коли їх помітили. Перший удар здійснили по танку, який встиг наполовину сховатися з поля зору. Після попадання він загорівся, але продовжував рухатися ще деякий час.

Потім бійці підпалили БТР, а в кінці завдали удару по ще одному танку. Оператор "Стугни-П" направив снаряд в задню частину техніки. Завдяки закадровим коментарям військових можна дізнатися, як вони наводяться на цілі, і почути щирі емоції радості від влучних ударів по російським окупантам.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...