Воїни ЗСУ вибили окупантів із позиції на сході і захопили трофеї - захисники показали відео операції

Українські воїни випалили російських окупантів із зайнятих ними позицій на східному напрямку фронту. Після бою вони взяли в полон кількох військовослужбовців ЗС РФ, передають Патріоти України.

"Полювання" провела перша рота 20-ї окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького. На Facebook-сторінці підрозділу поділилися кадрами з місця подій.

"Наші бійці вибили окупантів із зайнятих ними позицій на східному напрямку. Затрофеїли трохи корисних "ніштяків" і двох окупантів", – йдеться в підписі до відео.

На ньому показано довжелезні траншеї, які окупанти вирили в українській землі. До них впритул наблизилися воїни 20-ї ОПБр і закинули гранату в окоп, де ховалися військові країни-агресора.

У підсумку щонайменше двоє загарбників навіки заснули в тому окопі. Двом їхнім товаришам пощастило – вони потрапили в полон до бійців ЗСУ.

Зазначається, що ворог намагався відбити позиції назад, але в нього не вийшло. На захист окупантам приїздив їхній танк, однак українські воїни вдарили й по ньому, знешкодивши його приціл. "Ворожа штурмова група впіймала пару точних гранат і втекла, а ворожий танк поїхав назад "сліпим", – додали в бригаді.

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...