"Воюємо не з українцями, а з НАТО": Окупанти закликали зупинити "знищення слов'янського населення" і розмріялися про удар по Вашингтону (відео)

Російські військові злочинці на камеру зізналися, що Росія воює в Україні, але "не з українцями, а з НАТО". Вони зажадали від диктатора Володимира Путіна ядерного удару по Америці. Чергові маразматичні фрази про війну пролунали від "бійців СВО". Відео виклав у своєму Telegram-каналі головний редактор "Цензор.Нет" Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Припинити знищення слов'янського населення і вдарити по Вашингтону!", – вимагають у Путіна особи в кросівках на босу ногу, навряд чи схожі на бійців так званої СВО. На іншому ролику "Газель", оснащена "ядерною боєголовкою", поспішає до пускових рубежів у Санкт-Петербурзі виконувати завдання", – прокоментував він.На кадрах постали четверо окупантів зі зброєю, які водночас ховали обличчя за балаклавами й окулярами. Один із них виступив від імені товаришів до громадян РФ, щоб ті зі свого боку передали їхні вимоги до влади. Вони стверджували, що "хочуть" зупинити війну в Україні.

"Закликаємо жителів нашої країни вимагати надати надзвичайні уповноваження нашому президенту Путіну, які сприятимуть припиненню війни в Україні, припиненню знищення слов'янського населення. Ми з вами воюємо не з українцями, ми воюємо з НАТО, Америкою", – висловився окупант.

Далі, затято розмахуючи рукою, він заявив, що ще вони вимагають від Росії повернути польотні завдання РВСП (ракетних військ стратегічного призначення РФ. – Ред.). "Загроза ядерним вибухом Америці припинить постачання озброєння в Україну", – висловив переконання найманець путінської армії.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...