"Воюйте самі, нах*й!.. Пох*р. За кого вмирати? За що?": Мобіки з Калінінграда готові до в’язниці та зґвалтування, аби лише не йти в атаку (відео)

Російські окупанти, мобілізовані в Калінінградській області РФ, відмовляються йти в атаку, вважаючи за краще сісти за грати, або зазнати тортур та зґвалтування. Про це вони заявили своєму командуванню, відео розмови з яким було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України.

«Ніхто туди не піде, краще нехай саджають. Можете саджати. Скільки там? П’ять, сім, 10 років? Та пох*й! Будете катувати, єб*ти. Ми, су*а, такі злі після загибелі наших товаришів. Ми пішки дійдемо, на таксі поїдемо. Воюйте самі, нах*й!.. Пох*р. За кого вмирати? За що? Йти штурмувати ми відмовляємося», — підкреслили мобіки.

За їхніми словами, колосальні втрати під час так званих «м’ясних штурмів» російської армії призводять до того, що багато хто воліє покінчити життя самогубством, аби лишень знову не йти в атаку на укріпрайон ЗСУ.

«Ви хочете тут суїцидів? Ви бачили тут калюжу крові? Чоловік не пішов на штурм, натиснув на спусковий гачок, бо розумів, куди йде. Ви розумієте, що ми загинемо там? У першому, другому бою. Ви за тиждень покладете всю роту. Ми мали бути в теробороні!» — обурилися російські солдати.

Втім, подібні скарги від незадоволеного «гарматного м’яса» надходили й раніше, проте особливо вони їм не допомогли.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...