"Воюють за радянськими лекалами": Ветеран спецназу США назвав головні причини провалу росіян під Києвом

Російські окупанти не зуміли захопити Київ з трьох причин: через проблеми з логістикою, командуванням і недооцінку українців. Таку думку висловив в інтерв'ю "Телеграфу" ветеран спецназу США Перрі Блекберн, передають Патріоти України.

"Вони дійсно думали, що це буде для них легка прогулянка і без зайвої мороки захоплять Київ. І це була їх фатальна помилка. Опір українських захисників був набагато сильнішим, ніж вони того очікували", - пояснив він.

Блекберн зазначив, що ворожа тактика на східному фронті зазнала змін. "Зараз на сході ми бачимо, що вони змінили тактику: накопичили багато сил і наступають повільно, намагаючись продавити місцями прям в лобову. У них немає гнучкості, спостерігаються проблеми з логістикою, тому вони не можуть швидко наступати. Україна повинна використовувати їх слабкості", - підкреслив екс-спецназівець.

За його словами, "друга армія світу", якою вважається російська, знаходиться в жалюгідному стані. "Вони досі використовують тактику Другої світової війни... Українці вміло маневрують і використовують нетривіальну тактику. У той час як противник намагається воювати за старими радянськими лекалами... Путін не переможе Україну", - уклав Блекберн.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...