"Воювати було ніколи": Захоплений у полон російський капітан назвав головну проблему армії Путіна

Українські десантники захопили під Ізюмом на Харківщині російських окупантів, серед яких був капітан, котрий командував взводом ПТРК. Він потрапив у полон не внаслідок бою, а через відсутність зв'язку під час "планового відходу" росіян, передають Патріоти України.

У розмові з українським військовим безлад в управлінні російською армією полонений окупант пояснив нескінченними нарадами замість бойової підготовки. Про це пише журналіст Юрій Бутусов.

"Десантники 80-ї бригади взяли під Ізюмом російського капітана, командира взводу ПТРК. Бою не було – в нього не було зв'язку, він із підрозділом відходив по трасі під час "планового перегрупування" і приїхав у полон, оскільки наші вже давно відрізали цей шлях. І ось наш капітан запитав росіянина: "А почему у вас такой бардак в управлении произошел?". На що отримав відповідь: "А потому, что у нас почти каждый день по три-четыре часа проходили совещания, воевать было некогда", – розповів Бутусов.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...