"Воювати до останнього українця - їхній вибір": Лавров знову пригрозив Заходу ядерною зброєю

"Воювати до останнього українця – їхній вибір": Лавров знову пригрозив Заходу ядерною зброєю

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров знову вибухнув погрозами ядерною війною на адресу країн Заходу. Він видав, що нібито їхні лідери зробили свідомий вибір - воювати з РФ до останнього українця, передають Патріоти України.

Він заявив, що у контексті "українського конфлікту", а насправді – війни, яку роз'вязала Росія, США та країни НАТО нібито ведуть справу до ескалації. У зв'язку з цим вони "ризикують опинитися у ситуації прямого збройного зіткнення ядерних держав".

"Наша країна повною мірою прихильна до принципу неприпустимості ядерної війни й виходить з того, що в такій війні не може бути переможців", – цинічно зазначив Лавров.

Він висловив переконання, нібито Захід хоче усунути Росію як серйозного геополітичного конкурента, тому і "розв'язав гібридну війну" проти держави-агресора, а також здійснює санкційний тиск.

"Західні лідери при цьому як мантру повторюють, що допомагатимуть Києву стільки, скільки потрібно. Звісно, воювати до останнього українця – їхній вибір, а також рішення кліки Зеленського. Однак історично США мають не найкращий послужний список щодо підтримки своїх союзників", – сказав російський міністр.

Також Лавров "передбачив" безрадісне майбутнє для "київської влади та їхніх кураторів". "Чим більше затягуються збройні зіткнення, тим менше у західних інвесторів бажання брати участь у постконфліктному відновленні України. Все слабше стає їхня віра у її військові успіхи та взагалі у збереження цієї держави у будь-яких формах та межах", – видав Лавров пропагандистські наративи.

"Сила України перевищила всі очікування, але членом НАТО та ЄС їй не бути": Орбан знов наробив одіозних заяв і не лише про нашу країну

субота, 27 липень 2024, 23:59

Україна наразі довела всьому світові, що вона - сильна держава, яка "успішно і з безпрецедентною силою" протистоїть РФ. . Про це прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан сказав у програмному виступі у літньому таборі Тушваньош у Румунії, інформують Патрі...

Буде ще одна війна? Хезболла перетнула всі "червоні лінії". Іранські проксі вдарили по єврейському поселенню на Голанських висотах, багато жертв

субота, 27 липень 2024, 23:19

В той час як Єврейська держава з жовтня 2023 року веде бої на півдні, у секторі Гази, на півночі може спалахнути війна ще більшого масштабу. Терористи угруповання Хезболла завдали ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули в районі Ма...