"Воював" у пригороді Москви? Зрадник України Дмитро Табачник отримав медаль за участь у "СВО"

Колишній міністр освіти України, держзрадник та втікач Дмитро Табачник, який 21 березня 2024 року був заочно засуджений в Україні до 15 років тюремного ув'язнення, отримав медаль за участь у "СВО". Як повідомляє Telegram-канал "Досье Шпиона", нагороду Табачнику вручив особисто головнокомандувач Сухопутних військ РФ генерал армії Олег Салюков, передають Патріоти України.

Проте, як зазначається, "участь у СВО" той брав зі свого будинку в передмісті Москви, або ж з Ізраїлю, де він має громадянство.

"За які заслуги отримав медаль – незрозуміло. Як Ви, напевно, зрозуміли, ні в бойових діях, ні в принципі у СВО Табачник участі не брав. На території проведення СВО був лише один раз – коли приїжджав у гості до губернатора Запорізької області Балицького, щоб оформитись радником та отримати відповідну "ксиву". З того часу "бере участь у СВО" або зі свого будинку в передмісті Москви, або з Ізраїлю. Такий герой нашого часу", – йдеться у повідомленні.

Дмитро Табачник ще у лютому 2014 року разом із Віктором Януковичем утік з України до Росії. Він також був у складі групи, яка мала стати тимчасовим урядом у Києві, коли у лютому 2022 року окупанти планували захопити столицю.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...