"Вольга" перетворився на "Ладу": Під Херсоном знищено одного з ідеологів та командирів "Новоросії"

28 вересня під захопленим РФ Херсоном ліквідовано одного з ідеологів і командирів "новоросії" Єгора Горшкова, відомого за позивним "Вольга". Про це повідомляють розслідувачі InformNapalm, передають Патріоти України.

Як уточнюють експерти, 50-річний уродженець Котласа прибув до непідконтрольного Україні Донецька ще в липні 2014 року. Раніше він воював в Абхазії, Придністров'ї, брав участь у війні у Косові на боці сербів.
Розслідувачі уточнюють, що Горшков Єгор Іванович – 13.08.1972 – уродженець міста Котлас, Архангельської області: "Член НЗФ у командуванні т.зв. ПРО СпН "Хан" (вч 08808) 1 АК ЮВО ЗС РФ. Перший заступник командира батальйону, на той час звання "капітан", позивний "Вольга". Так само ідеолог і один з керівників російського левонаціоналістичного громадського руху "Суть часу" (засновник Сергій Кургінян).


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...