Волкер радив цього не робити: Стали відомі подробиці одного із кадрових призначень Зеленського

Спецпредставник Держдепу дзвонив Зеленському з наполегливою рекомендацією не призначати Андрія Богдана на посаду як людину, пов'язану з олігархом Ігорем Коломойським.

Курт Волкер радив не призначати людину Коломойського. Фото: Рейтерс.

Спецпредставник Держдепартаменту США настійно рекомендував президенту України не призначати на посаду людину, близьку до олігарха Ігоря Коломойського, передають Патріоти України.

За даними джерела журналістів, в оточенні президента України Володимира Зеленського, спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер настійно рекомендував главі держави не призначати Андрія Богдана на посаду глави Адміністрації президента. Однак Зеленський до поради не прислухався.

За словами джерела, Волкер дзвонив Зеленському з наполегливою рекомендацією не призначати Богдана на посаду як людину, пов'язану з олігархом Ігорем Коломойським. Зеленський взяв час на роздуми, і указ показав, що він залишився вірним прийнятому до цього рішенню і все ж призначив Богдана на цю посаду.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....