"Володя не розуміє масштаби країни, в якій живе і керує": Гончаренко записав відеозвернення біля дому Зеленського

Нардеп записав відео під час пробіжки на свіжому повітрі, в той час як відео Зеленського було знято в спортзалі.

Олексій Гончаренко. Фото: УНІАН.

Депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко у відповідь на звернення президента Володимира Зеленського до народу, в якому він перерахував перемоги і досягнення своєї команди, записав своє відеозвернення. Як зазначив Гончаренко, він "провів детектор брехні для заяв Зеленського", передають Патріоти України.

Нардеп записав відео під час пробіжки на свіжому повітрі, в той час як відео Зеленського було знято в спортзалі. "Володя записав своє відеозвернення на біговій доріжці. А я ось, що скажу. Бігати краще на свіжому повітрі. Це і корисніше, і до людей ближче. Перевірено особисто!", - зазначив Гончаренко.

Гончаренко згадав, що президент заявив, що тарифи на газ знизилися на 7%, проте поставив ці слова під сумнів.

"Але чи то Зе не розповідають правду, то він не розуміє всю ситуацію. У жовтні ціна була 6 гривень за кубометр, в листопаді "уряд технократів" підвищив її практично на 15%, зараз зростання становить майже 30%. Дивна математика виходить: за фактом стрімке зростання тарифів, але президент наполегливо продовжує говорити про зворотнє", - зазначив Гончаренко.

Крім того, нардеп засумнівався в заяві президента про те, що за півроку його президентства куплено 950 квартир для переселенців. "Але, мабуть, Володя не розуміє масштаби країни, в якій живе і керує. У нас мільйони переселенців стикаються з житловими проблемами. І допомога в цьому питанні потрібно виводити на новий рівень, а не брати до уваги ці "сльози", - сказав політик.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...