Володимир Кличко приєднався до тероборони Києва (фото)

Володимир Кличко подав заяву на вступ до тероборони КиєваУ Києві триває набір до лав Сил територіальної оборони міста. Український боксер Володимир Кличко, брат міського голови столиці Віталія Кличка, також подав заяву на вступ. Про це мер Києва повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти України.

Віталій Кличко розповів, що перевірив, як проходить консультаційна робота з добровольцями в першому центрі рекрутингу резервістів, який створили у місті. Центр відвідав не сам, а з братом Володимиром, який одразу також написав заяву та подав документи на вступ до бригади тероборони.

"Друзі! Прийшов перевірити, як відбувається консультаційна робота з добровольцями в першому центрі рекрутингу резервістів. А брат подав заяву і документи — приєднується до бригади територіальної оборони міста Києва", — повідомив мер.

Зазначимо, що з 1 січня цього року, згідно із законом, в Україні з’явився ще один вид військ — Сили територіальної оборони. Головне завдання, яке закон ставить перед цими військами — охорона стратегічних об’єктів, блокпостів та протидія диверсантам. Також члени тероборони мають допомагати у випадку надзвичайних ситуацій. Зараз такі підрозділи формують і в Києві.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...