"Володимире Олександровичу, дорогий мій, вас ніхто не боїться": Порошенко заявив про кримінальний злочин Зеленського

П’ятий президент України, лідер партії “Європейська солідарність” звернувся до нинішнього президента Володимира Зеленського, заявивши, що його “ніхто не боїться”. Про це він сказав на засіданні суду 18 червня, зазначають Патріоти України.

Петро Порошенко впевнений, що сторона звинувачення змінила клопотання з арешту на особисте зобов’язання для того, щоб обмежити його пересування і не дати йому подорожувати “з метою мобілізувати світ на захист України”.

Він назвав незаконними 27 справ, які були порушені проти нього, а звинувачення, які йому висуває Офіс генпрокурора – нікчемними. Порошенко заявив судді, що варто “відправити їм це сміття” і діяти за законом.

Екс-президент звернувся до Зеленського з нагадуванням про те, що він і його команда – не вороги йому і їх не варто боятися.

“Володимире Олександровичу, дорогий мій, вас ніхто не боїться. Ні в цьому залі, ні на вулиці. І ваші укази про те, щоб посадити Порошенка, – це кримінальний злочин. І в Україні, і в Європі, і в світі”, – сказав колишній президент.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...