Волонтери - справжні герої: "Азовцям" до оточеного Маріуполя доставили військову допомогу (відео)

Українським військовим, які героїчно тримають оборону Маріуполя та перебувають в оточенні переважаючих сил ворога, вдалося доставити військову допомогу. Вони вже понад місяць безперервно ведуть оборонні бої з російськими окупантами. Про це у Facebook повідомив голова фонду "Повернись живим" Тарас Чмут, передають Патріоти України.

Він зазначив, що допомогу в Маріуполь доставили не вперше і, як він сподівається, не востаннє. Чмут написав, що робота волонтерів не завжди публічна, проте ефективна, хоч не про все можна розповідати. А допомога новим кіборгам українського війська якнайкраще мотивує працювати.

"Я дуже хочу вірити, що Україні вдасться деблокувати місто та вивести тих чоловіків та жінок які понад місяць ведуть безперервні оборонні бої з переважаючим ворогом. Але ми обов‘зково переможемо. Це лиш питання часу", – додав Чмут.

Відеозвіт записав командир 1-го батальйону оперативного призначення полку "Азов" разом із побратимами. Він зазначив, що всі передані бійцям "подарунки" вже "роблять смерть ворогам".

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...