"Вона може щиро ненавидіти президента РФ": Німецький журналіст розповів, який компромат може мати Путін на Меркель

У президента Росії Володимира Путіна може бути серйозний компромат на канцлера Німеччини Ангелу Меркель. Таку заяву в інтерв'ю телеканалу "Еспрессо" висловив німецький журналіст Борис Райтшустер. Програма була опублікована на YouTube, передають Патріоти України.

"Не люблю конспірологію. Але я дуже інтенсивно займаюся історією Ангели Меркель. Про неї нічого немає в документах Штазі, все начебто підчищено... Так не може бути. Я не виключаю, що у Путіна є якась інформаційна "ядерна бомба" про минуле Меркель. Якщо дивитися на її поведінку, завжди в останній вирішальний момент вона робить те, що Путін хоче", - заявив Райтшустер.

На його думку, Кремль багатьох західних політиків "тримає за одне місце" завдяки тактиці "батога і пряника". "Пряником", з його слів, є газ і багатомільярдні кредити, а "батогом" - компромати. "Я думаю, у нього багато таких "ядерних бомб", - заявив німецький журналіст.

Райтшустер додав, що не бачить великої "любові" між Меркель і Путіним. Причина, на його думку, може бути саме в компромат. "Вона, може, щиро і ненавидить його через це", - сказав журналіст.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...