"Вона називала його "біблійним дияволом": Спадкоємці Шинейд О’Коннор вимагають від Трампа припинити використовувати її музику у передвиборчій кампанії

Спадкоємці Шинейд О’Коннор звернулися до Дональда Трампа з вимогою припинити використовувати під час виборчих заходів її версію пісні Nothing Compares 2 U. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

У спільній заяві, опублікованій спадкоємцями Шинейд О’Коннор і її звукозаписуючим лейблом Chrysalis Records, йдеться, що співачці, яка народилася в Дубліні, було б «огидно і образливо» використання Трампом її версії пісні Prince Nothing Compares 2 U.

«Добре відомо, що Шинейд О’Коннор протягом усього свого життя дотримувалася суворого морального кодексу, який визначався чесністю, добротою, справедливістю та порядністю по відношенню до своїх ближніх.

Тому ми з обуренням дізналися, що Дональд Трамп використовує її культове виконання Nothing Compares 2 U на своїх політичних мітингах. Без перебільшення можна сказати, що Шинейд була б огидна, боляче та образливо, якби її робота була спотворена таким чином кимось, кого вона сама називала «біблійним дияволом». Як охоронці її спадщини, ми вимагаємо, щоб Дональд Трамп і його соратники негайно припинили використовувати її музику", — йдеться у висновку.

Представники Шинейд О’Коннор — не перші, хто звернувся до Трампа з вимогою припинити неправомірне використання музики у передвиборчій кампанії. Так, у 2020 році гурт Rolling Stones погрожував Трампу судовим позовом через його використання їхньої музики на мітингах. На Дональда Трампа скражилися R.E.M., Linkin Park. Адель та Aerosmith.

Ірландська співачка Шинейд О’Коннор раптово померла 26 липня 2023 року у віці 56 років у Лондоні. Розтин і подальше розслідування смерті Шинейд О’Коннор встановило, що співачка померла внаслідок природніх причин.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...