Вона заміжня, він - одружений: Нардеп Поляков помер після сварки зі своєю коханкою-нардепом Схороход і загулу в ресторані, - ЗМІ

Скороход і Поляков. Фото: соцмережі.

Напередодні смерті народний депутат Антон Поляков вживав спиртні напої у київському ресторані Noir зі своїм знайомим на ім’я Руслан Джамбулатов. Про це на брифінгу в п’ятницю, 8 жовтня 2021 року, повідомив очільник поліції Києва Іван Вигівський, передають Патріоти України.

Особа з таким ім’ям зазначена на сайті Верховної Ради як помічник на громадських засадах народної депутатки Анни Скороход, яку, як і Антона Полякова, було виключено з фракції “Слуги народу” у 2019 році.

Після відвідування закладу Поляков та Джамбулатов сіли до авто останнього та каталися вулицями Києва. “Знайомий (Джамбулатов, - ред.) запропонував поїхати до місця помешкання, однак у зв’язку зі сваркою зі співмешканкою він (Поляков, - ред.) не схотів їхати. Десь півтори години вони їздили по вулицях Києва”, - розповів Вигівський.

У відповідь на уточнювальне запитання про те, чи цією співмешканкою була Анна Скороход, Вигівський відповів ствердно. Депутатку поки не опитували. "“Вона погано себе почуває", - сказав очільник поліції Києва.

Антона Полякова та Анну Скороход, нагадаємо, 2019 року виключили зі складу фракції "Слуга народу". Саме Поляков заявляв про роздачу грошей депутатам-"слугам". Як продовжив далі Вигівський, в якийсь момент Джамбулатов пересадив Полякова в таксі, яке мало відвезти його додому. В автівці таксиста нардепові стало зле.

Наразі ані Джамбулатова, ані таксиста не затримували. "Руслана Джампобулатова не затримали, його запросили. Його опитують... Ніхто не затриманий, тому що у нас немає підстав… Сказати, що це було умисне вбивство, ми не можемо, тому ми нікого поки не затримуємо", - пояснив Вигівський.

Довідка

Попередня причина смерті померлого у ніч з 7 на 8 жовтня Полякова - "природна". Через хронічне завхорювання. Одначе, не виключається версія й з отруєнням "невідомою речовиною".

"На даний час слідство відпрацьовує декілька версій смерті народного депутата: хронічне захворювання, що могло призвести до смерті та отруєння невідомою речовиною, як самостійно, так і невідомою особою. У нас вже є попереднє лікарське свідоцтво про смерть після розтину, згідно з яким причиною смерті є гостра коронарна недостатність, тобто ішемічна хвороба серця. Призначено кілька експертиз з метою виявлення токсичних, отруйних, наркотичних психотропних та медичних речовин, які встановлять остаточну причину смерті", - казав на цьому ж брифінгу Вигівський.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...