"Вона ж дівчинка?": Суд конфіскував активи зрадника Сальдо, але не чіпав компанії дочки

Вищий антикорупційний суд конфіскував компанії та нерухомість російського колаборанта Володимира Сальдо, інформують Патріоти України.

Як зазначається в повідомленні Центру протидії корупції, йдеться про зареєстроване у Коростишівському районі ПАТ "Каштан". Підприємство займається видобутком декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю.

ВАКС конфіскував 30% транспортної компанії "Дельта сервіс". Крім того, конфіскували готель та триповерхову будівлю в Херсоні, будинок площею 226 квадратів в Херсоні, квартири в Херсоні та Одесі, апартаменти площею понад 300 квадратів в Ялті, квартиру і два паркомісця в Ореанді, кілька земельних ділянок та автомобіль Volvo XC.

Майно Сальдо, яке зареєстровано на його дочку, Ірину, суд конфісковувати не став. Зокрема не конфісковано зареєстроване в Херсоні ТОВ "Бебко"(мережа автосалонів, дилер автомобілів Volvo) та зареєстроване в Херсоні ТОВ "Конка", яке займається організацією дозвілля.

Гауляйтер Сальдо

Британський уряд у червні 2022 року заморозив активи Сальдо та заборонив йому в'їзд до країни.

Сальдо причетний до організації в Херсонській області російського псевдореферендуму. Коли російські військові захопили частину Херсонської області, Сальдо став так званим "головою" окупаційної "військово-цивільної адміністрації". Пізніше загарбники призначили його"виконуючим обов'язки губернатора".

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...