"Воно не спрацює": Депутатка від "Слуги народу" зробила скандальну заяву про українські і європейські цінності

Депутат від Слуги народу Ірина Верещук заявила, що Україна повинна захищати "свої цінності, які в Європі давно розмиті", очевидно маючи на увазі питання так званих традиційних цінностей: сім'ї та релігії, передають Патріоти України.

Верещук вважає, що Україна може вчитися у Євросоюзу децентралізації, організації судової системи, правоохоронної системи, "але все-все під копірку до нас - ні". "Воно не спрацює. У нас є свої цінності, які потрібно зберігати, і які в Європі давно розмиті", - заявила Верещук.

Вона вважає, що не можна порівнювати Україну ні з якою іншою країною. Депутат від Слуги народу також висловила думку, що європейські цінності зараз "сильно дискутуються". "Є Польща або Угорщина, де більш традиційні цінності, коли ми говоримо про сім'ю, церкви, релігії, про поняття сім'ї, статі та інших, це все дискусія", - переконана депутат.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...