"Вони - іноземні громадяни": В "Артек" не пустили дітей з "ДНР"

Діти з дитячого оркестру, який функціонує в тимчасово непідконтрольному українському уряду Донецьку, перемогли в одному з російських конкурсів та були нагороджені путівкою в дитячий табір «Артек» в анексованому Криму. Однак потрапити в табір вони не змогли. Про це пишуть місцеві пабліки в соціальних мережах, передають Патріоти України.

«Керівництво дитячого табору перестрахувалося і завчасно повідомило, що, згідно з правилами в'їзду в РФ, табору заборонено приймати дітей з іноземних держав», - зазначають блогери.
Проблемою стало те, що не всі діти з ОРДО «встигли стати російськими громадянами» - тобто отримати російські паспорти. «Так зване "міністерство культури "ДНР", замість спроб вирішити питання і відправити діточок в табір, продовжує "ставити палки в колеса" і вимагає показати запрошення в паперовому вигляді з "Артека", - ображаються блогери з ОРДО.

Виправдовував агресію РФ: СБУ прийшла з обшуками до митрополита УПЦ МП Луки

середа, 1 травень 2024, 9:59

Служба безпеки України проводить обшуки в митрополита УПЦ МП Запорізького та Мелітопольського Луки, в миру - Андрій Коваленко, передають Патріоти України. Джерело: співрозмовник "Української правди" в спецслужбі. Деталі: Слідчі дії відбуваються зранку ...

Росія перекинула батальйони до кордону з Сумщиною: Жданов оцінив, чи існує загроза наступу

середа, 1 травень 2024, 9:57

Навіщо Росія перекинула військових та чи становлять вони загрозу для нас, у коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. За його словами, чотири батальйони “не роблять погоду” на оперативному напрямку — це...