"Вони будуть готові 1 листопада": Буданов розповів, скільки солдат із КНДР навчають для війни в Україні

На сході Росії перебуває близько 11 тисяч північнокорейських піхотинців, які проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю виданню The War Zone, передають Патріоти України.

"Вони будуть готові (воювати в Україні) 1 листопада", - зазначив Буданов.

За його словами, північнокорейські війська використовуватимуть російську техніку та боєприпаси. Перший підрозділ у складі 2600 солдатів вирушить до Курська, де Україна встановила плацдарм.

Куди спрямують решту північнокорейських військ, поки що незрозуміло, додав він. "Зараз ми не маємо повної картини", - резюмував очільник ГУР.

"Усі аплодували": У Держдумі заявили, що СРСР розвалився... через фільм

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 16:25

Спікер Держдуми країни-агресора В'ячеслав Володін відзначився абсурдною заявою – він звинуватив у розпаді СРСР фільм "Інтердівчинка" 1989 року випуску. Про це він заявив на засіданні думи РФ, передають Патріоти України. "Подивіться, з чого почалася руй...

"Цікавий такий персонаж": Українські десантники взяли у полон окупанта-єгиптянина на Курахівському напрямку

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 15:44

Українські десантники взяли у полон єгиптянина, який воював на боці росіян. Це сталося на Курахівському напрямку, передають Патріоти України з посиланням на представника пресслужби 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Ореста Дрималовськ...