"Вони чекають на ЗСУ!": У РФ влаштували істерику через те, що на заправках і в аптеках Херсона почали приймати лише гривні (відео)

У тимчасово окупованому Херсоні, де росіяни влаштували масову евакуацію мирного населення та готуються до боїв із ЗСУ, на заправках та в аптеках перестали приймати рублі. Працівники повідомили, що начальство сказало їм приймати від громадян як оплату лише гривні. Відповідне відео з однієї з херсонських АЗС поширили в російських Telegram-каналах, передають Патріоти України.

З'ясувалося також, що російські рублі у Херсоні вже не хочуть міняти. "Як розповіли місцеві жителі, російську валюту ще й не хочуть міняти, а курс, за яким обмінюють українську гривню на ринку, зріс у співвідношенні 1х2. Тим часом, проблеми в місті виникають не тільки з оплатою в рублях, а й з бензином – низка АЗС зовсім закривається через брак палива", – повідомили у мережі.

У РФ через таку ситуацію з валютою у Херсоні влаштували справжню істерику. У каналах, що підтримують війну РФ проти України, писали, що і продавці, і їхнє начальство нібито брешуть. Персонал аптек та заправок росіяни обізвали "прихованими ждунами".

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...