"Вони для нас велика проблема": Грузинська опозиція заявила про закриття кордонів для росіян, уряд від коментарів утримався

Опозиція Грузії заявила, що уряд нібито збирається обмежити в'їзд для росіян, які масово тікають в країну після оголошення часткової мобілізації, передають Патріоти України.

Як повідомила в ефірі телемарафону FREEДОМ депутатка парламенту Грузії від опозиційного "Єдиного національного руху" Нона Мамулашвілі, уряд готується вжити заходів для обмеження в'їзду росіян.

"Бачимо, що потік росіян на територію Грузії досить великий, для нас це, звісно, дуже серйозна проблема. Грузинський уряд досі нічого не зробив, щоб зупинити цей масовий наплив росіян до Грузії. Як вони нам пояснили, в понеділок вони будуть закривати кордони", – заявила Мамулашвілі.

Водночас уряд цю інформацію коментувати не став. Як пише "Новини-Грузія", в прес-службі уряду відмовилися коментувати цю інформацію, зазначивши, що не можуть нічого додати до раніше зроблених заяв.

Раніше влада неодноразово заявляла, що не збирається будь-яким чином обмежувати в'їзд в країну для росіян. А заклики до цього звучать з березня – опозиція і низка громадських організацій вимагають вжити заходів – від скорочення термінів безвізового перебування до введення віз для росіян.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...